Tegnap és ma!

Tegnap és ma!

Tegnap két dolog ért is voltunk a városban:

1) EdE laptopot ment venni! Ebből aztán semmi nem lett, mert a Cetelem extico vissza dobta a hitel igénylést! Senki nem értettem mért, s mégsem indokolták. Ezek után mindenki lehangoltabb lett!

2) Mentem megint munkát próbálni! A mostani lehetőség a Postán extico van. Helyettes kézbesítő leszek (ha leszek), jónak ígérkezik. Csak a fizu kevés nagyon… Kb. 65-70 ezer kapnák kézhez, plusz az esetleges borra valló (de nem arra költeném)! Pár dolog tök jó volt… Kérdezték tudok-e biciklizni! Meg azzal ijesztgettek, hogy több millió is lesz nálam, nem félek tőle? Nem teher? De ezt vagy 5 percig nyomta a nő! Ezek után szabadultam az üzemorvoshoz, ott meg szívtam. Max. egy perccel az előtt tettem a WC-be a a vizeletmintát, mint meg tudtam hogy pohárba kéne! Így oda Hétfőn megyek!

Ma esett meg::

Tegnap Deny-nek vettünk új játékot egy Vitakraft Apport “Tenisz” extico. Ebben csak annyi a baj, hogy rá van írva “Ügyeljen rá, hogy a leszakadó részt ne nyelje le az állat.” Ezek után a kutya szépen elkezdte le tépkedni a szőrt a játékról! Hívtam őket (06-1/414-02-18 és a 06-1/414-10-16 számon), de nem vették fel! Ezért inkább elvettem a játékot, majd kap másikat…

Hagyj üzenetet nekem