A legszebb magyar nő!

A legszebb magyar nő!

Igen így van, de valóban? A részletekbe nem bocsátkoznék, azt meg tette IceCat dlinkico. Ők nem a legszebbek dlinkico. A magyar csaj arca ovális lehet, szeme barna legyen, haja gesztenye fénye és teste karcsú és egyenes! (Akárki akármit mond kb. mint Görög Zita dlinkico, bár ő sem kedvencem!) Én inkább a weblap dlinkico-ról ejtenék egy-két keresetlen szót!)

Simonváros DóraDesign jó, bár szerintem lehetne kicsit több élet is benne, utalnál itt a dobozokra. A kezdőlap dlinkico ügyesen megoldott, de keresztbe lenyelném aki a hirdetést be tette, felülre, az alsóval nincs bajom! Nagyon tetszik az, hogy a kiesőket is megtudom még nézni. A műsorról dlinkico részt mégse nézzétek! Sz*r, ócska, én szégyellném magam ha ilyet adnák ki a kezemből! Ha én csináltam volna itt lehetnének a kulisszák mögötti részek, és egy kis összefoglaló az elmúlt korról! Én megnézném a régi királynőket! A felkészítők dlinkico oldal, szólnák egy hr teg (gyk. vékony vonal) nem egyenlő egy design elemmel! Az akkor is csak egy vonal marad! Az ötlet jó, a képek szörnyűek. A versenyzők dlinkico lap, kedvencem! Még ez a legjobb lap, biztos arra gondoltak, úgyis csak ezt nézik! De egy kérdésem lenne hogy jön ide a drapp? Nem rossz, csak nem értem! Logikusan ennek is bordónak kéne lenni! DE így legalább van doboz, ez a többi oldalon nincs! Rossz hír, hogy itt már nem láthatók a kiesettek! Jöjjön a másik lényeges elem, az adatlap dlinkico oldal! Neki szurkolok így az övét nézem, meg persze az overáll miatt! Az elrendezés jó, mi több faja, de hol vannak a többi képek? Mert tuti készült még! Meg a készítők hírből sem ismerik a Web 2.0 extico. Be raktak egy Lightbox2 dlinkico-t, egy egyszerű CMS extico-t, aztán szia! Jössz a szimpátialista dlinkico oldal, magyarán egy egyszerű szavazz rám oldal! Megoldások jók, de az egység megint meg bomlik! A Képek lap! Ez is kedvenc! Egy dolgot hiányolok! AJAX extico! Így nagyon zavaró hogy állandóan újra tölt! Itt is amúgy Lightbox2 dlinkico van, galéria elem nélkül! Ami még érdekes itt is ugyan azok a fotók láthatók mint az adatlap dlinkico-nál! Videók dlinkico, ha nem muszáj ne nézd, kicsik, és még teljes képernyős sem lehet! Amúgy a ma már alap Flash extico mozi! A videók mennyisége viszont jó! Jöjjön a fórum dlinkico, hogy minek nem tudom, egy topik, felugró ablakban, más oldalon van! S végül a Cset! dlinkico Kicsit érdekesen enged be, és a chat.hu extico-ra dob fel! Hát ennyi lenne! Jól ki veséztem! Összpontszám: 4/10!

A Királynő 21 fős döntőse

Felső sor balról jobbra: Serdült Orsolya, Dammak Jázmin, Mittler Patrícia, Vladár Krisztina, Simonváros Dóra, Freire Szilvia, Polgár Krisztina, Hoffmann Mariann.
Középső sor balról jobbra: Leszkó Ivett, Tepedelen Tímea, Varga Mercédesz, Tóth Natália, Bencsik Emerencia, Nyakas Laura, Lukács Mercédesz.
Alsó sor balról jobbra: Gégény Nikoletta, Dobó Ágnes, Kisdeák Karin, Krányáczki Laura, Palácsik Tímea, Gräff Dóra.

Poén kedvéért 2014.IV.30-án betettem a teljes mezőny képét is!

Hagyj üzenetet nekem