Iwiwen küldték az üzenőfalamon!

Iwiwen küldték az üzenőfalamon!

?Józan Ész akkor kezdett háttérbe szorulni, amikor szülők csak azért támadtak a tanárokra, mert azok végezték el azt a munkát, amelyben a szülők csődöt mondtak: fegyelmezetlen gyermekeik fegyelmezését. Még tovább hanyatlott, amikor az iskoláknak szülői engedélyt kellett beszerezniük ahhoz, hogy beadjanak egy aszpirint, bekenjenek egy gyereket naptejjel, ugyanakkor tilos volt tájékoztatniuk a szülőket, ha egy diáklány teherbe esett, pláne ha abortuszt akart csináltatni. Józan Észnek elment a kedve az élettől, amikor a tízparancsolat nevetséges anyaggá vált, némely egyház üzletté aljasult, és amikor a bűnözők kezdtek különb elbánásban részesülni, mint áldozataik. Józan Ész számára kemény csapás volt arról értesülni, hogy az ember már nem védheti meg magát egy tolvajtól a saját házában, ellenben a tolvaj beperelheti őt, ha kezet emel rá, és hogy ha egy rendőr megöl egy bűnözőt, még akkor is, ha ez utóbbinál fegyver volt, azonnal eljárás indul ellene aránytalan védekezés miatt. Józan Ész halálát megelőzte szüleié: Igazságé és Bizalomé, feleségéé: Bölcsességé, lányaiké: Felelősségé és Törvényességé, fiuké: Ésszerűségé. Túlélik szörnyű mostohatestvérei: Hívják ide az ügyvédemet, Nem én voltam, Ne szólj bele és A társadalom áldozata vagyok. Nem voltak sokan a temetésén, mivel nagyon kevesen értesültek arról, hogy elment.
Ha még emlékszel rá, küldd tovább ezt a levelet.
Ellenkező esetben csatlakozz a többséghez. ne tegyél semmit!?

Forrás: B. Mónika

?Sziasztok!
Szeretnék beindítani egy mozgalmat. Észrevettem, hogy manapság már nem divat fejhallgatóval zenét hallgatni az utcán, a buszon, a vonaton, stb. A mai plázacicák és menőcsávók egyszerűen csak kihangosítják telefonjukat, hadd hallgassa a szar zenéjét még vagy 30 ember. Ez néha olyan hangerővel történik, hogy beszélgetni sem lehet mellette. Szerintem nem érdemes a szavak erejében bízni, és megpróbálni meggyőzni Őket, hogy ez nem illik. Vélhetően akinek szorult annyi értelem a fejébe, hogy ezt megértse, az eleve nem is csinál ilyet. Nomeg ha a szüleiknek nem sikerült normális embert faragni belőlük, akkor ?

Az én nagy ötletem a következő:
Egy váratlan pillanatban odanyúlunk, kikapjuk kezükből a telefont és egy kecses mozdulattal kihajítjuk a tömegközlekedési jármű ablakán. Utcán csak egyszerűen eldobjuk messzire, vagy beleejtjük egy szökőkútba, csatornába, stb. Nevezzük ezt Repülő Zenefon mozgalomnak! Akár készülhetne egy logó is, amit magunkon hordhatnánk, és a kis sutyerákok így előre tudhatnák, hogy ha nem viselkednek, akkor repülni fog a telefonjuk.
Vajon ez észhez téríti majd ezeket a buta embereket?

Másold be ezt az üzenetet az üzenőfalra, lássuk, történik-e valami!?
Forrás: Ismeretlen

Hagyj üzenetet nekem