“Lélegzetek, avagy figyeljünk az elveszettnek hitt barátokra.”

I. Sóhaj:
Anno domine 2001 valamikorjában egy lakás ajtóban történt velem, az akkor már szépnek hitt Lány durván kosarat adott… Némi nehezteléssel, de megértettem.
II. Sóhaj:
Anno domine 2002 nyara a Lány “gyülije” – hova magam is jártam. Meg tiltotta hogy barátnő legyen, ezek után a “pásztorunknak” az élettörténetében találtam néhány foltot. Na ezekre aztán rá is kérdeztem. Miután nem kapta semmi nemű választ léptem onnan. Így hát meg szakítottam a kapcsolatom vele.
Legutóbbi Sóhajom:
Anno domine 2003 nov.18. Öt napja, hogy az Öcsikém barátja leszólított egy lányt az utcán. Másnap bemutatta az Öcsémnek, s mit ád Izisz? A Lány Hugicája volt. Jött a következő nap! Öcsém, és a Hugica plusz ketten mentek buszozni, s hozta az üzit, a Hugica, s a Lány Anyukája – ki mellesleg “gyülis” – beszélni akar velem. Jött a következő napocska. Mentem beszélgetőre, kis-rövid beszélgetés volt, infószerzés, s találkozás céljából. Ja újabb üzi, de most a Lánytól. Találkozni szeretne velem… MA… Suli, utána irány hozzá. Ott kicsi várakozás (fél óra ). Utána beszélgettünk (negyed órát ). Nem kertelek kellemeset csalódtam… Szemembe a Lány MÉG szebb lett, hihetetlent változott, ha a “gyüli” is ilyen nagyot változott, ejtem a fenntartásaimat, de ezt nem hiszem… Nos, holnap meg látogat, várom mi lesz belőle. Érzések: Olyan újabb barátra tehetek szer ki az Igaz Barát címre pályázhat, kit valószínűleg nem én fogok keresni… Kell? Úgy gondolom IGEN IGEN sosem lesz elegendő barátom.
Szereplők:
A Lány: Kati
Hugica: Zsu
Öcsikém barátja: Baly
A Lány Anyukája: Zsuzsa
Öcsikém: Bence
Plusz kettő: Virág és Baly
Pásztor: Jan
“Gyüli”: Sokan, holnap is írnám a neveket
Én: Igor

“Sóhajok, avagy kutyából is lehet szalonna(-át csinálni, csak nem lesz jó íze, s lecsuknak állat kínzásért).”